Sennenträff.

Datum:2012-11-12 / Tid:20:03:54 / Kategori:Hundliv

Foto: Carina Persson
 
I lördags morse packade vi in Oscar och matsäck i bilen och begav oss till Karlskoga där det anordnades Sennenträff av Svenska Senneshundklubben, för vår del var det första träffen. Det var lite nervöst innan då vi nästan inte känner några som var där eller visste hur Oscar skulle bete sig med massa nya hundar och människor, men det var helt i onödan för det gick super! Alla var glada och trevliga och Oscar uppförde sig helt perfekt. Han blev lite överglad oxh exalterad först i början men han lugnade snabbt ner sig och betedde sig bättre än många av dom vuxna hundarna till och med. Han var yngst där men det var en tik som är 9 månader med, ganska jämngammal då Oscar nu är 6 månader :)
 
Först fick hundarna hälsa lite på varandra och lukta runt, sedan började vi gå en promenad i skogen med hundarna kopplade för att efter en stund släppa lös dom och då blev det fart och fläkt! Oj vad dom busade och sprang :) När den värsta energin och buset var över så kom Oscar och gick vid vår sida hela promenaden, gjorde nån liten avstickare in i mellan men kom snabbt tillbaka, lilla gullunge ♥
Jag vet inte riktigt hur långt vi gick, men någon km iallafall. Inte så långt med tanke på att Oscar är valp och det var några unghundar med. Efter promenaden blev det fika vid sjön med äggsmörgås, varmt att dricka och kovgrillning - mys! Vi hade tur med vädret hela dagen, det var mulet men höll uppe så det var skönt :)
 
Träffen var verkligen lyckad och vi kommer absolut åka iväg fler gånger, det var otroligt uppskattat av Oscar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback