På önskelistan.

Datum:2013-04-24 / Tid:13:08:55 / Kategori:Vardag

Min födelsedag närmar sig och jag funderar på vad jag önskar mig. Jag brukar alltid ha en lååång lista över saker som jag vill ha, men det enda jag kan komma på i år är ett par gummistövlar från Hunter och en vit långärmad piké. Mina gummistövlar gick sönder förra året och sedan dess släpar jag runt på mammas som är flera storlekar för stora, vilket gör att strumporna åker av fötterna och varje steg är en kraftansträning för att ens få med sig stövlarna, jobbigt! Jag gillar Hunter för dom är snygga och dom är långa och smala i skaftet, perfekt för mina spaghetti-ben. Gummistövlar använder jag i stort sett varje dag så jag är i stort behov av ett par nya.
En vit långärmad piké är bra att ha i garderoben så man har något enkelt men snyggt att ha på ridträningar, jag gillar denna från Hööks JH Collection.
Nej annars önskar jag nog ingenting särskillt. Skulle vara roligt att få pengar/presentkort så jag kan åka och shoppa, det har jag inte kunnat göra på evigheter så det vore superkul. Annars är det väl alltid kul att få några fina inredningsprylar. Men att få presenter är inte det viktigaste, det viktigaste är att min familj mår bra och att vi får en mysig dag tillsammans :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback