Första projektet.

Datum:2012-04-23 / Tid:15:31:30 / Kategori:Lilla gula huset
Det vi kommer ha som första projekt i Lilla gula huset är hallen. Alla vägger ska vi nog måla vita förutom väggen som är direkt till vänster när man kommer in genom ytterdörren, där vill vi ha en fond. Sen blir det nog likadan fond i hallen på övervåningen någonstans, så det blir sammanhängande.
Men vilken tapet?
Bilder lånade från inreda.com

Den turkosa har jag tittat på jättelänge och ett tag menade vi ju att sätta den som fond i sovrummet här i lägenheten. Men vi gjorde aldrig det, kändes onödigt att kosta på en sån dyr tapet i en lägenhet när vi ändå visste att vi inte skulle bo här så länge.

Men nu har jag kärat ner mig lite i den här tapeten till höger också, den är ju såå fin! Kanske är bättre med den i en hall eftersom den är lite ljusare? Hallen är ju ändå ganska liten...


Vad tycker ni?

Bernervalp snos!

Datum:2012-04-21 / Tid:17:48:49 / Kategori:Hundliv
Åååh, vet ni vad vi har gjort idag?! :D Vi har snosat, busat, myst och lekt med en 12-veckors gammal Berner valp!! Gud jag blev alldeles tårögd när jag först såg honom. Fjompiga jag! (när jag såg en bernervalp på håll i somras började jag störtböla, haha)
Det är en bekant åt min mamma som har honom och idag fick vi alltså komma och hälsa på. Han var så ljuvligt söt, ullig och gullig. Charlie var med också så dom lekte och stojade.

Tyvärr har jag inga bilder, hade inte med mig kameran. Robin tog några med sin mobil men dom blev inge bra :/ Men SNAAAART har vi en egen "liten" tuss och då kommer det massor med bilder!! :D
Ååh, jag orkar inte vänta längre! Till veckan är det en vecka kvar tills dom är beräknade...


Love you like a love song

Datum:2012-04-20 / Tid:14:56:25 / Kategori:Foton på mig m.fl

 

 

 


Då var det dags igen.

Datum:2012-04-19 / Tid:21:51:10 / Kategori:Shopping

 

Kunde inte låta bli, så himla fin! Älskar ryggen.

Finns även i svart och vit men det är så snyggt med grönt till rött hår och det är ju den hårfärgen har jag för tillfället :) Dessutom äger jag inget grönt, kul med lite färg i sommar!

Blev lite annat smått och gott också. Linne, halsband, läppstift (!) ... wii! Att shopping gör en så lycklig? ;)

 


KÄRLEK.

Datum:2012-04-19 / Tid:21:14:20 / Kategori:YouTube-klippJag KNARKAR den här låten just nu, såå fucking damn goood! ♥


(and btw, jag vill bli blond igen!)

Fullt upp!

Datum:2012-04-19 / Tid:21:05:34 / Kategori:Vardag
Ja, nu jäklar är det fullt upp. Flyttlasset går nästa torsdag, 26 april. Jag jobbar och rider, har ridit väldigt mycket nu senaste veckan. Och där imellan ska man försöka packa också vilket inte är kul. Blöh! Men vi har bestämt att nu under helgen ska vi försöka packa färdigt så mycket som möjligt, till veckan hinns det inte :p

Det blir lite si så där med uppdateringen nu alltså när det är så mycket och göra. Och sen dröjer det väl lite innan vi får internet i huset också? Ja, det blir som det blir :)

Take care! ♥

Att införskaffa.

Datum:2012-04-17 / Tid:21:11:17 / Kategori:Hästsnack & bilder

Jag måste ha ett nytt träns, kommer inte alls överens med det jag har nu, det sitter inge bra på Solero. Har det här just nu. Tycker inte om att knäppena på sidostyckena är innåtvända. Så jag funderar på att köpa (eller önska mig i födelsedags present?) det tränset här ovan. Tycker det är fint, gillar att nackstycket har så tjock padding :) Men jag kommer byta ut nosgrimman till en från Kyro Riding Gear.

Den här fina:

 

Den är i mocca och jag tycker den är skitfin! Men dock så finns den inte att beställa förrän om ca 2 månader. Men just den här nosgrimman finns i lack också, svinfin den med men det känns lite onödigt med tanke på att jag redan har ett träns med lackad nosgrimma, det jag använder (och för visso inte gillar) just nu :p


Instagram.

Datum:2012-04-16 / Tid:21:16:38 / Kategori:Vardag

 

(en blomma från lunchpromenaden med Charlie idag)

 

 

 

(Har målat fönster hela dagen på jobbet idag)

 

Igår. Typ en evighet efter alla andra skaffade jag mig instagram och nu är jag näst in till beroende. Så ni som vill följa mig lite mer än här på bloggen (uppdaterar ju inte allt för flitigt här...) hittar mig alltså på instagram!

rangelben @ instagram

 


Bra start på veckan.

Datum:2012-04-16 / Tid:20:53:42 / Kategori:Hästsnack & bilder
Har precis fått lite mat i magen efter att ha varit i stallet några timmar med min kära vän Erica. Det är sååå kul att vi rider tillsammans igen, som jag saknat det!
Vi tog en tur på ca en timme i skogen, Solleman och Willem var pigga och glada :) Tog några bilder med mobilen men dom har försvunnit :( Jäkla skit telefon! Får se om dom dyker upp igen, dom brukar göra det... Ibland.

 

Bjuder på den här bilden så länge som jag hänsynslöst snott från Erica på facebook ;)

Solleman och Willem, trötta killar?Planer.

Datum:2012-04-16 / Tid:16:34:24 / Kategori:Lilla gula huset

Det här bordet och stolarna ska vi troligtvis köpa och ha i matsalen i vårt gula lilla hus! :) Men vi ska ha sex stolar och till bordet följer två iläggskivor så det kan bli stoort. Men innan vi bestämmer nåt ska vi åka och titta, känna och klämma på det i butiken, se hur kvalitén verkar :)

 

Och i köket ska vi nog ha så här, fast med ett annat bord. Antingen målar vi om det bordet vi har nu eller så ska vi få ett av mammas sambo, får se vad som passar :) Kökssoffa! ♥

 


Mr Fluff ♥

Datum:2012-04-11 / Tid:19:16:46 / Kategori:Foto - Djur

 

 

 

 


New in.

Datum:2012-04-11 / Tid:18:41:29 / Kategori:Shopping

 

Ge mig sommar, brunbrända ben, ruffsigt eldrött hår och ett par killer heels till detta linne och shortsen så är jag med! ♥


En liten update om våra valpplaner...

Datum:2012-04-11 / Tid:16:02:02 / Kategori:Hundliv

Som ni vet så har vi varit uppskriva hos två olika Berner Sennen uppfödare på "kö-lista" sen i januari. Men ärligt talat har det inte känts riktigt bra, dessutom visste ingen av dom om dom ens skulle få några valpar. Nu vet jag att ena uppfödaren har parat men valparna är inte beräknade förrän i augusti - suck!
Det har känts ganska så hopplöst det här, våran dröm om en Berner. Och eftersom det är en del ras-sjukdomar hos Berner vill man ju ha en seriös och noggrann uppfödare som endast avlar på friska och välmående hundar, vi vill inte bara välja första bästa.
Men så förra veckan kom jag och tänka på en uppfödare jag hade lite mail-kontakt med i vintras när vi först försökte skaffa valp så jag ringde henne. Och gud vad glad jag är att jag gjorde det! Suuuupertrevlig, glad och pratsam, bra bemötande och verkade riktigt seriös. "Jag parar inte bara för att få ett gäng valpar, utan när jag gör det ska det bli bra, riktigt bra!"
Jag fick berätta lite om mig och Robin, hur vi lever, arbete, boende o.sv: "Ja, jag förstår inte varför en Berner inte skulle passa perfekt hos er!" :D Hihi!
Så nu är vi uppsatta på intresselistan hos henne och det känns såå bra! Henne vill jag verkligen ha som uppfödare! Och vet ni? V.18 är det beräknat att hon ska få två valpkullar!! :D Hoppas, hoppas, hoppas det blir en liten haning åt oss, en Lillebror
Jag lovar att jag ska visa er bilder på föräldrarna och så om vi får en valp från någon av dom här kullarna, vill inte göra det än ifall det inte skulle bli någon åt oss.


Fire.

Datum:2012-04-11 / Tid:15:32:25 / Kategori:Foton på mig m.fl

 

Tonight
We are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter
than the sun

 


Har varit i fjällen!

Datum:2012-04-09 / Tid:18:00:01 / Kategori:Foto - Djur
Ojsan, glömde visst uppdatera er om att jag åkte till Tännäs i tisdags, kom hem i lördags. Gjorde alltså den årliga resan till fjällen över påsk med Robin och hans föräldrar. Femte året som jag var med :)
Vi gjorde väl egentligen inget särskillt där uppe, åkte skoter, grillade korv, promenerade, slappade och mådde gott i solen. En välbehövlig paus!
Hade med kameran men fotade inte så mycket, blev mest bilder på Charlie. Visar er några här. Måste bara slänga in ett "HEJ HEJ, MONICA!" från dalarna som jag vet läser min blogg, hihi. Träffar henne och några andra i Tännäs varje år.