Plåtning.

Datum:2012-10-29 / Tid:22:30:59 / Kategori:Foton på mig m.fl


28 oktober.

Datum:2012-10-28 / Tid:21:19:40 / Kategori:Hästsnack & bilder


Vernissage!

Datum:2012-10-26 / Tid:22:26:42 / Kategori:Foton på mig m.fl
 
 
Bl.a denna söta bild på mig togs där :p
Foto: Håkan Nyström
 
Imorgon är det dags för vernissage, bl.a bilderna som vi tog vid det gamla mentalsjukhuset i Myra kommer vara med. Jag tycker att alla som har möjlighet ska komma dit, annars missar ni nog något! :)
 

Snö ♥

Datum:2012-10-22 / Tid:21:39:00 / Kategori:Hästsnack & bilder
 
 
 
Okej, döda mig inte nu, men gud vad jag längtar efter snön! Jag har alltid älskat vintern och som min mamma brukar säga "Joline trivs bäst när det är -10 grader och massa snö!" Det stämmer nog faktiskt ganska bra :)
Ridvägarna här om kring blir så himla mycket finare och bättre när dom är täckta med snö, nu är det så oerhört mycke sten och rötter. Hoppas vi får en fin, vit och relativt kall vinter så vi slipper det gråa blaskiga!
 

Hundarnas motion och aktivering.

Datum:2012-10-21 / Tid:18:42:00 / Kategori:Hundliv

Oscar idag.
rangelben @ instagram
 
Efter att jag kommit hem från stallet och fått lite mat i magen så åkte vi till skogen med vovvisarna, Moa, hennes mamma och deras tre hundar. Gick en liten promenad och hundarna lekte och hade jätteroligt. Det var första gången som vi släppte ihop alla samtidigt och det kunde inte ha gått bättre, så snälla och duktiga hundar. Det blev en fin och harmonisk liten flock.
Nu är både Charlie och Oscar supertrötta, lite blöta och skitiga men otroligt glada och nöjda :) Barna ♥
 

Bloggtips!

Datum:2012-10-21 / Tid:18:30:44 / Kategori:Vardag
 
Måste tipsa om denna blogg som jag hittade här om dagen, baraelviras.blogg.se ! Helt fantastiskt superbra för oss hästmänniskor. Inläggen är välskrivna och lättlästa, hon verkar ha ett otroligt fint och vettigt tänk kring hästarna (och det mesta faktiskt). Sen är hennes häst så otroligt vacker (drömhäst!!) och hon är en grym fotograf. En ny favoritblogg för min del måste jag säga :) Så in och kika om ni har missat henne!
 

Miljöträning.

Datum:2012-10-21 / Tid:18:05:24 / Kategori:Hästsnack & bilder
 
Idag har jag spenderat många timmar i stallet. Det var länge sedan jag tog sådan god tid på mig och var där utan stress så det var härligt!
Jag och Moa red en riktig långtur på 2½ timme, mestadels skritt så det blev verkligen en stärkande tur på varienade underlag, superbra!
Först red vi till lillskogen vid gamla ridskolan i Malta, sedan när vi ridit runt där ett tag fick vi för oss att korsa stora vägen och gå in i bostadsområdet Dalen. Så vi red igenom hela Dalen ner mot Pekås och St1, gick över övergångsställen så vi kom över bron till Lidl, in bakom Lidl och in på en stig som leder förbi Styrkan och till badplatsen. Därifrån gick vi öven vägen och in i skogen vid Staffa och sedan hem. Ni som kommer utifrån och läser min blogg har ingen aning om vad jag menar, men dom som är härifrån förstår nog vart vi varit :) Hästapållarna var superduktiga och lugna trots att vi var inne i "city" där det var en massa trafik och människor, massa nya ljud och lukter. Bra miljöträning :)
 

Mina ridstövlar.

Datum:2012-10-20 / Tid:17:41:22 / Kategori:Häst & ryttar utrustning
 
Ett par svarta allroundstövlar köpta förra vintern på Hööks, finns inte längre att få tag på. Stora i vaden men alla stövlar är för stora åt mig, har inget att fylla ut med. Ger ändå ett väldigt bra stöd för skänkeln. Har inte använt dom så jättemycket så dom är fortfarande lite stela men dom är väldigt fina och sköna, verkar hålla bra.
 


Mina favoriter! Bruna med snörning i nubuck. Efter att jag har smörjt mina ett antal gånger har dom blivit mycket mörkare men det är bara fint! Underbart sköna att både rida och gå i, perfekta vardgasstövlar som jag använder dagligen. Även dessa är något stora i vaden trots snörningen, men inget som stör. Köpte mina i våras och överväger att köpa ett par till att ha på lager för när dom går sönder kommer jag gråta ihjäl mig annars och det är trist om dom slutat säljas då. Älskar dom här stövlarna!
 

Outfit.

Datum:2012-10-20 / Tid:17:13:00 / Kategori:Häst & ryttar utrustning
 
Schabrak från Gold Medal / hööks.se Lindor från BR / butikquse.se
 
Åh vad jag tror att Solero kommer göra sig fin i den här outfiten. Enda lilla minus är att kardorren är svart på benlindorna, det är lite synd hade varit mycket finare om dom var i samma färg som lindorna. Men det blir nog kalasfint ändå :) Hoppas det kommer snabbt!
 
 

Kärlek!

Datum:2012-10-19 / Tid:20:08:06 / Kategori:Vardag
 
 

Veckans bästa dag!

Datum:2012-10-12 / Tid:15:16:12 / Kategori:Vardag
Det är fredag - veckans bästa dag och jag känner mig glad idag :) Lite senare i eftermiddag ska vi till syster och fira henne, hon fyller år imorgon men då jobbar hon så därför är det kalas idag istället. Grattis älskade siss! ♥
Förutom det ska jag (som varje dag) till stallet en sväng och ta hand om min kille. Skulle även behöva städa och dona här hemma men det tror jag vi skjuter upp tills under helgen :)
Hoppas ni får en mysig och bra fredag, det ska jag ha!
 

Att utvecklas.

Datum:2012-10-11 / Tid:19:46:03 / Kategori:Vardag
Någonting som jag tycker har blivit riktigt, riktigt roligt är att vara med på plåtningar, modella. Lilla jag, med världens absolut sämsta självförtroende, alltid varit kameraskygg tycker det är roligt och börjar trivas framför kameran. Helt bekväm är jag fortfarande inte, men eftersom jag tycker det är kul försöker jag och kämpar lite. Är så otroligt lett på att jag alltid ska hindra mig själv från att göra en massa saker jag egentigen vill bara för att mitt självförtroende suger! (Tävla med Solero är ett annat exempel).
Jag är hela tiden sugen på att testa nya saker, nya teman och försöka utvecklas framför kameran. Jag längtar alltid tills nästa plåtning! Hittills har jag "bara" fotat med min kära vän Carro och en gång med Håkan Nyström och vore det inte för Carro så hade jag aldrig ställt upp på någon plåtning ifrån början - aldrig! Carro får en att slappna av, ha roligt och få en att känna sig snygg - det är viktigt framför kameran. Självförtroende.
Jag tycker nog jag har utvecklats en del som modell (känns fjantigt och kalla mig själv för "modell" för det är jag inte, men hittar inget annat passande ord).
 
Som när vi tog dom här bilderna (typ första gången Carro fotade mig?) så fick vi rensa bort massor då jag bara såg rädd ut, som ett rådjur i strålkastarljuset. Den här bilden är den jag tycker är mest okej av dom.
 
 
 
Och här, tagen i somras. Inte lika rädd längre?
 
 
Jag har massor att lära och måste slappna av ännu mer, bjuda lite på mig själv och inte analysera sönder allt. Men jag tycker att jag blivit säkrare på mig själv och framför allt starkare, allt tack vare av att Carro mer eller mindre tvingade mig att stå framför kameran ;)
 

Torsdag.

Datum:2012-10-11 / Tid:19:17:21 / Kategori:Foton på mig m.fl
 
Gud vad jag verkligen inte hinner med/prioriterar bloggen, sorry! Fick iallafall veta idag att jag klarat gesällprovet - med höga betyg dessutom! Wiho :D Så nu kan jag titulera mig som Målare, känns redigt gött! Lite töligt bara att jag jobbar sista veckan till veckan, sen - arbetslös. Blöh. Vad ska jag göra då liksom? Vad vill jag? No idea! Tiden för väl utvisa helt enkelt. Det positiva med att vara hemma och vara arbetslös är att jag hinner rida under dagarna för snart är det ju mörkt på eftermiddagarna, så det ska bli skönt! :)