Snöig ridtur.

Datum:2012-12-29 / Tid:14:44:00 / Kategori:Vardag

Har precis kommit hem och fått lite mat i magen efter att ha spenderat förmiddagen i stallet hos min kära pålle. Vi gav oss ut i skogen på en tur, blev mycke pulsande i djup snö och mycket trav, konditionsträning alltså :) Solero var pigg och glad men sen blev han lite trött och det är ju inte så konstigt.


Dec. 28, 2012

Datum:2012-12-28 / Tid:23:23:19 / Kategori:Vardag

Jag fick en jättemysig tjocktröja i julklapp, i en lite mörkare turkos färg. Jag tror (och hoppas!!!) att den matchar fint med detta set från BR i färgen Carribean Blue så nu är det beställt! :) Har velat haft det så himla länge men tvekat lite då jag är rädd att det blir för mycket och skär sig med Soleros rödbruna färg. Men nu när jag fick tröjan så var jag bara tvungen att beställa och testa :) Så håll tummarna för att det funkar!

Bilden är lånad från Ingrid på dressyrmupparna.se


Renovering pågår.

Datum:2012-12-28 / Tid:22:17:00 / Kategori:Lilla gula huset

Idag har vi haft besök av min familj. Vi har ätit mat, fikat och bara umgåtts. Dessutom fick vi hjälp i vårt senaste projekt - renovera hallen på övervåningen och trapphuset. Så vi har fått hjälp med att riva tapeter och tak, vi är mycket tacksamma! :) innan har det varit ett fult papptak men vi började peta lite i det och till vår stora glädje dolde det sig ett brädtak under så vi rev ner alltihop :D Kommer bli superfint när det blir vitmålat :)


En julklapp.

Datum:2012-12-27 / Tid:20:25:11 / Kategori:Häst & ryttar utrustning
 
Dessa varmfodrade ridstövlar som jag önskat mig låg i ett av paketen jag fick på julafton, jag blev verkligen glad! Visst, det är kanske inga stövlar man har när det är -20 grader typ men som nu när det ligger mellan 5-10 minus grader tror jag dom funkar finfint med ett par extra sockor i :)
Dom är skitstora i vaden, precis som alla andra stövlar är på mig (om man inte måttbeställer) men det går ändå :)
Jag hoppas på att känna mig såpass frisk imorgon att jag orkar rida en sväng och därmed också testa stövlarna.
 

Sjuker.

Datum:2012-12-27 / Tid:15:52:19 / Kategori:Hundliv
 
Hoppas ni haft en riktigt mysig julhelg allihopa? Det har jag haft förutom att jag vaknade upp smällförkyld på julafton, mindre kul. Igår låg jag i soffan i stortsett hela dagen men idag känner jag mig piggare. Inte frisk men jag orkar leva iallafall ;)
 
Jag gjorde ett tappert försök till att fota lite julbilder på vovvarna förut men dom ville inte alls samarbeta, inte ett dugg. Så bilden ovan är nog den enda som är värd att visa :p Tänkte göra ett nytt försök imorgon :) Dessutom har jag för tillfället inget photoshop, inte för att jag gör några drastiska ändringar men justerar färgerna lite och så.
 
Nu ska jag strax åka iväg till stallet och greja, efter det blir det stallmöte med hela stallgänget. Vi brukar träffas en gång i månaden och ha "möte" där vi går igenom lite olika saker och bara pratar och myser. Det gör att man får en ännu finare sammanhållning tycker jag :)
 

God Jul!

Datum:2012-12-25 / Tid:21:14:32 / Kategori:Vardag


Hundmys.

Datum:2012-12-20 / Tid:21:30:14 / Kategori:Vardag


Önskelista.

Datum:2012-12-11 / Tid:14:46:10 / Kategori:Vardag
 
                 Fleecetäcke JH collection, strl 135 - Hooks.se
            Metallic boots Catago, strl M - Charlies.nu
            3-fingervantar Supreme, strl M - Hooks.se
Fleecelindor marinblå - Hooks.se
                                 Varmfodrad ridstövel Galaxy Steeds, strl 38 - Hooks.se
 
Vi ska inte köpa några julklappar inom familjen i år, eller något litet men absolut inte som andra år då vi har blivit överösta av julklappar. Jag har iallafall några saker som jag hoppas lite på att självaste tomten ska komma med, jag har ju trots allt varit väldans snäll i år ;)
3-fingervantarna har jag sedan tidigare men dom är så flitigt använda att dom nu är helt trasiga och inte håller värmen längre. Detta är dom varmaste vantarna jag haft och är suuuper att rida i, till stallarbete och hundpromenaderna. Underbara!
Fleecetäcket är inget jag egentligen behöver men det är så himla snyggt (älskar den gosiga kragen vid halsen!) och jag skulle vilja ha det som fintäcke/transport :)
Lindorna och bootsen skulle göra min marinblå outfit komplett! (Lindorna på bilden kommer från BR men jag har länkat till dom jag vill ha från Hööks. Hööks har ingen produktbild på dom marinblåa lindorna så därför lånade jag denna ifrån BR.)
Och sen dom varmfodrade ridstövlarna (i en storlek större än annars för att få plats med sockor) skulle jag verkligen vilja ha. Det är inte roligt att rida i skor, det blir inte alls samma stöd. Och att rida i stövlarna jag har går inte för då fryser jag fötterna av mig och det får inte plats några extra strumpor i dom.
 
 
 
 

Ny vecka.

Datum:2012-12-10 / Tid:20:35:00 / Kategori:Vardag
 
rangelben @ instagram
 
I lördags var jag på julbord med jobbet, eller ja, dom jag jobbade med förut är ju arbetslös nu :P Maten var riktigt god och jag hade en rolig kväll med bl.a bowling och massa prat och skratt :)
Annars har jag inte gjort något särskilt alls under helgen, det är skönt med såna helger ibland, bara ta det lugnt.
 
Imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och rida, har inte blivit mycket av det nu den sista tiden. Finner ingen motivation och jag orkar helt enkelt inte att ta mig i kragen :/ Jag tror vi behöver en nytändning av något slag men jag vet inte vad. Skulle vilja rida för instruktör igen, gick så himla bra för oss när vi gjorde det regelbundet, utveckligen sköt framåt men just nu har jag inte råd med det då min a-kassa inte kommit igång (än!!) :(
 
 
 

The jacket ♥

Datum:2012-12-07 / Tid:19:58:05 / Kategori:Shopping
 
Oh my.. Hur fin?! Självklart är den tilfälligt slut i lager, men jag bevakar och hoppas hinna med och klicka hem en! Finns även i svart men den här vita var snäppet vassare tycker jag :) Blir svinfint till svarta jeans och några grymma klackar... mums!
 

December.

Datum:2012-12-07 / Tid:19:20:54 / Kategori:Vardag
Ni får usäkta min frånvaro, det måste helt enkelt bli så att jag bloggar när jag har lust, det funkar helt enkelt inte när det blir ett "måste".
Vad har hänt sen sist? Det har blivit december och vi närmar oss min favorit högtid - JUL! :) Jag älskar allt mys som är runt jul och att man får umgås lite extra med dom som betyder mest ♥
 
I onsdags var det 5 år sedan, shit vad fort tiden går, som jag och Robin träffades för första gången. Så vi har förlovat oss!! :D ♥♥
 
 
Always and forever.
You. Me. Us.