Tallsångens Dal Segno.

Datum:2012-07-31 / Tid:22:07:56 / Kategori:Hundliv
Här kommer ett gäng bilder på Oscar's första tid hos oss, på dom här bilderna är han mellan 8-9 veckor :)Dressyrfjant.

Datum:2012-07-31 / Tid:21:45:41 / Kategori:Hästsnack & bilder
Har precis kommit in från stallet. Har varit där och tömt boxen på allt spån för imorgon ska det skrubbas och skuras. Storstädning på g! :) Alltid skönt när det är gjort.
Idag har jag inte ridit något utan Solleman fick vila. Men jag tänkte bjuda på lite bilder från ridpasset i lördags, min snälla sambo var snäll o fotade :) Jag har börjat bli en riktigt dressyrfjant nu och ska ha matchande schabrak och lindor o.sv, så när vi var i karlstad i fredags köpte jag två set från Hööks höstkollektion, mycket snyggt måste jag säga! :)
Visst gjorde han sig bra i den här färgen? :D "Cherry" heter den!

Vi har tappat en hel del under uppehållet + att jag blivit lite feg, spec. i galoppen. Jag vågar inte riktigt "ta" i honom och jobba, är så rädd att han ska gå omkull igen...
Ska iallafall börja med lektioner tillbaka så förhoppningsvis är vi snabbt tillbaka där vi var med lite hjälp :)I'm back!

Datum:2012-07-31 / Tid:18:25:53 / Kategori:Vardag
Har bestämt mig för att göra ett nytt försök till att börja blogga igen. Vi får hoppas det håller i sig ;) Ni har varit en hel del som tittat in här ändå även fast jag inte har uppdaterat något. Och dom som har försvunnit hoppas jag hittar tillbaka :)

En liten update om tillvaron: Är just nu hemma och har semster, är inne på min femte och sista vecka + att jag var sjukskriven i tre veckor innan semestern p.ga dom brutna revbenen. Varit hemma i alltså åtta veckor.
Revbenen är mycket bättre men inte helt bra. Får lite ont om jag anstränger mig för mycket och så, men det är ingen större fara. Har iallafall kunnat börja rida igen och det är underbart men Solero har redan hnnit bli tjockis om magen :p Har heller ingen medryttare längre då hon skaffade foderhäst, önskar henne lycka till med pållen! :)
Letar inte superaktivt efter en ny medryttare men dyker rätt person upp så säger jag inte nej!

Hundarna då? Dom busar och njuter av livet. Oscar växer, växer och växer. Ca 1kg/veckan ökar han, så han växer mycket och snabbt.

Nu vet ni lite men mer uppdatering kommer :)
Hoppas allt är bra med er! ♥
Oscar & Charlie ♥
Foto: Caroline Dahlén

Lilla Oscar.

Datum:2012-07-19 / Tid:18:15:24 / Kategori:Vardag

 

Foto: Caroline Dahlén

 

För första gången visar jag upp Oscar, eller Tallsångens Dal Segno som uppfödarnamnet är, här på bloggen. Vårt underbara, söta lilla terrorist monster ♥ Bilderna är tagna idag och igår blev skrutten 11 veckor och väger drygt 13 kg. "Liten" bäbis! ;)

 

Jag är i valet och kvalet om jag ska börja blogga igen, det återstår att se. Men nu har ni fått se Oscar iallafall! :)