Expert X-country.

Datum:2012-02-26 / Tid:15:28:36 / Kategori:Hästsnack & bilder


Funderar på att köpa detta set från Hööks till Solero, snyggt och verkar bra! Kan dock inte bestämma mig för vilken färg - svart eller röd? Röd är lätt snyggast men svart passar till allt. Svårt val

Så lätt hänt att det går illa...

Datum:2012-02-26 / Tid:15:16:51 / Kategori:Hästsnack & bilder

 

Solerokillen skadde sig lite idag :( ♥

Ridturen började jättebra. Det var såå härligt och han fick sträcka ut ordentligt i både trav och galopp, jag höll inte igen någoting utan drev snarare. Både han och jag njöt. Men så kom vi till ett stort kalhygge som vi skulle gå över, det fanns ingen stig så vi pulsade i snön. Rätt som det var så trampade han ner sig, snubblade och höll på att ramla men återfick balansen. Då upptäckte vi (Robin var med) att han inte ville stödja på vänster bak. Satt av och kollade och såg att han började blöda. Han hade alltså lyckats skära sig på något vis, en sten, gren eller om han råkat trampa sig med broddarna. Fick honom att ta några steg och då märkte han att han kunde gå ordentligt, att det inte var så farligt. Så vi tog oss hem till stallet där jag tvättade noggrant. Såg då att det blivit ett ca 8 cm långt skärsår, inte särskilt djupt som tur va. Men jag fick tvätta och peta i det utan protester så han hade nog inte så ont :) Killen min! ♥ Gör så ont i hjärtat sånt här. Och det syntes på honom hur bekymrad han blev, han blev verkligen ledsen.

Har iallafall bestämt mig för att jag ska införskffa ett par boots och börja använda skydd på honom när jag rider vintertid. Det är så lätt hänt att dom trampar sig med brodden och det kan bli riktigt fula sår av det, så jag vill undvika det så gott det går.

 


En ledsen kille söker tröst hos Robin ♥


Jag för tre år sedan.

Datum:2012-02-23 / Tid:19:57:08 / Kategori:Foton på mig m.fl


Satte i den externa hårddisken och hittade massa gamla foton, bl.a det ovan från 15 april 2009. Haha, vad tänkte jag när jag valde den bakgrunden? Jaja.
Fräknar från solen ♥ (t.om på läppen) Önskar mina fräknar alltid syntes så mycket, det är så fiint!

Min skatt ♥

Datum:2012-02-23 / Tid:19:40:29 / Kategori:Vardag

 

Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag
Jag älskar dig

 

 

 

Bilder från sommaren 2008 på västkusten.

 

Haha, så himla söt och fin låt, den var med i Lilla Melodifestivalen 2007 framförd av Sk8.


Lördagsmyset fortsätter.

Datum:2012-02-18 / Tid:18:34:36 / Kategori:Vardag
Har precis skjutsat iväg sambon och några av hans arbetskompisar på kalas. Så ikväll blir det bara jag och Charlie ♥ Misstänker att det blir mys med gårdagens tacos-rester och några Glee avsnitt. En kväll helt i min smak  Mamma skulle komma förbi en sväng också, får se om hon kan färga håret på mig, är verkligen dags för det nu. Värsta utväxten och dassig färg, inte fint
Ha en fin lördagskväll allihop!

Fler bilder från idag.

Datum:2012-02-18 / Tid:18:29:06 / Kategori:Vardag

 

Gosigaste pussmulen i hela världen!

 

 

 

Jag älskar dig min Solstråle ♥

 

 

 

Såhär ser jag ut till vardags, stallkläder och allmänt sliten och ofräsch :p Men det bjuder jag på! :)

 

 

 

Vackraste killen, även han blöt och ofräsch, haha. Vi har haft våra bättre dagar :)

 


Lördagsmys.

Datum:2012-02-18 / Tid:15:15:28 / Kategori:Hästsnack & bilder

Usch, idag är det inget härligt väder, är riktigt äckligt ute. Ca + 2 grader och regn/snö. Solero fick snöstyltor trots att han har sulor så jag skippade ridningen idag och med hovkratsen redo till hands i jackfickan gick vi en promenad i stället. Så vi fick röra på fläsket båda två

Mötte en skoter när vi var ute, Solero blev lite nervös men mer än så blev det inte. Finns inte mycket som skrämmer den killen.

 

 

 

 

Solero njuter av att gosa? Kolla ögonen ♥

 

 


Inför våren och sommaren.

Datum:2012-02-17 / Tid:20:19:12 / Kategori:Vardag

 

Är riktigt sugen på att införskaffa dom här shortsen och pimpa dom ungefär som Kenza's shorts. Ja, så får det nog bli Om jag vågar visa mig i shorts i sommar har fått komplex för mina lår efter att jag gått upp i vikt.


Update: Nu är dom på väg hem till mig

 


Onsdagens ridpass.

Datum:2012-02-15 / Tid:18:46:03 / Kategori:Hästsnack & bilder

 

Här pågår en volt tillbaka i kontraställning. Hästen är alltså ställd åt "fel" håll i volten och när man sen kommer ut i det nya varvet är den rättställd.

Samma outfit som här om dagen, vi snoffsar inte till oss i onödan inte Och jag brukar ha lädrena två hål längre, vet att det ser fult ut. Skyller på att jag sedan tränade trav och galopp övergångar i fältsits och ville då ha lite kortare läder för att komma upp lite ur sadeln.

 

Till mig själv: Upp med blicken människa och sluta driv med hälen, använd benen!!

 

 

 

Går på stora volten.

Upp med blicken!!!!

 

Riktigt kassa bilder men bättre än inget?

Robin filmade några klipp också men det vet jag inte om jag vågar visa, hehe. Gick inte sådär värsta mega bra idag inte, snarare halvdåligt. Hade inte riktigt energin till att driva igenom det jag ville. Jaja, kan inte gå bra jämt.


I mina högtalare.

Datum:2012-02-14 / Tid:20:30:00 / Kategori:YouTube-klipp


Spelar sönder just nu, Flo Rida - Wild ones ft. Sia


Busvovvar.

Datum:2012-02-14 / Tid:19:48:10 / Kategori:Foto - Djur

 

 

 

Hade en riktigt härlig utedag med familjen i söndags. Vi grillade korv, busade med hundarna, myste och bara umgicks. Strålande sol på en klarblå himmel, såna dagar gillar jag ♥

 

Idag är det alla ♥-ans dag, det har väl ingen missat? Jag och min fina sambo har gjort det lite extra mysigt ikväll, och snart blir det kladdkaka med vaniljvisp till Top Model Sverige.

 

Hoppas alla fått lite extra kärlek idag!

 


I'm in heaven.

Datum:2012-02-11 / Tid:20:03:11 / Kategori:Shopping

 

Oh. My. God.

Mina favoritskor finns nu i turkos, min absoluta favoritfärg. Tror inte jag behöver skriva mer än att jag dog nu.

 


Dagens ridpass.

Datum:2012-02-11 / Tid:18:42:50 / Kategori:Hästsnack & bilder
Oj oj, här har jag inte uppdaterat på över en vecka. Men till mitt försvar så kan jag ju säga att jag faktiskt inte haft tid. Och inte lust heller för den delen. Men för att gottgöra er så kan jag bjuda på rykade färska bilder från ridningen idag. Äntligen lite nya bilder Får låna min systers digitalkamera ett tag så att jag ska kunna ta lite mer bilder, känner att jag är trött på att släpa med systemkameran så därför har jag inte tagit några nya bilder på väldigt länge. Men nu blir det ändring på det.

 

Underlaget på ridbanan är just nu perfekt, man kan äntligen göra lite galopparbete.

Idag jobbade jag med att länga galoppen ordentligt på långsidorna, riktigt ordentligt. Sen på kortsidorna kortade jag den så mycket det gick. Detta resulterade i en mycket pigg häst, och det tackar vi ju inte nej till

 

 

 

Jobbade även med böjningar för att få honom mjuk. Varierade mellan kort och ganska hög - lång och låg. I skritt och trav.

 

 

 

Sen fick Annika för sig att jag skulle hoppa lite när underlaget ändå är så bra, så hon ställde upp ett litet hinder. Fast nej, hinder kan man väl inte ens kalla det, snarare "skutt", haha. Några hoppare är vi inte, varken jag eller Solero, det vet vi redan. Men det var skoj att göra något som inte händer dagligen, lite variation i vardagen.

 

 

 

Vi avslutar inlägget med en bild på mig och mina killar, en glad Charlie och en trött Solero

 


Bored.

Datum:2012-02-02 / Tid:14:09:55 / Kategori:Foton på mig m.fl
Idag ligger jag utslagen i soffan och rör mig helst inte mer än nödvändigt. Har fått värk i kroppen (spec. höger höft och svanken), fryser och är allmänt seg och orkeslös. Vet inte om jag börjar bli sjuk eller vad det är, men jag stannade hemma från jobbet idag för att vila i allafall. När jag väl blir sjuk så blir jag ju så satans sjuk, vill helst undvika det. Har för övrigt ruskigt tråkigt och vet inte vad jag ska göra, orkar ju inget. Har ingen bra film att se heller och ingen bra bok att läsa. Kanske ska fördriva tiden med några Glee avsnitt? Eller spela Sims?