Vi ska flytta!

Datum:2012-03-08 / Tid:18:12:28 / Kategori:Lilla gula huset

 

 

 

Något som jag helt har glömt att berätta här på bloggen är att vi ska ju faktiskt flytta! Och inte till någon ny lägenhet utan vi har köpt hus, känns så jäkla gött! Och nej vi ska inte ha barn nu eller snart det är inte därför vi flyttar. Folk tror det direkt när vi berättar att vi köpt hus. Barn dröjer några år.

Det ska bli så skönt att få mer plats, kunna vara utomhus när man vill och hur mycket man vill och allt blir så mycke enklare. Och tänk vad skönt för Charlie (vi ska sätta upp staket) att kunna springa fritt och så mycket behändigare när Berner-bäbisen anländer ♥ Dock har vi blivit lite osäkra på om vi ska ta valp nu i sommar eller vänta ett år till i och med att det blir så mycket nu ändå med flytten o.sv Dessutom är det första sommaren som vi kan ha semester tillsammans samtidigt, skaffar vi valp måste vi dela upp... Ja, vi får se helt enkelt. Flytten är iallafall planerad 26 april. Senast. Kan bli tidigare också beroende på hur snabbt dom kan flytta ut. Vår lägenhet är redan såld så allt det är klart.

 

Vad är det för hus då? Det är ett gult tegelhus i ett villaområde. Drömmen är ju såklart ett hus på landet med lite mark och eget stall men den drömmen får vänta några år. Man måste ju börja någonstans och vi är inte riktigt redo för allt det jobb och ansvar en gård innebär, dessutom blir man låst på ett helt annat sätt. Och jag trivs så bra på Koppartorpet där jag har Solero nu, vill inte flytta därifrån!
Det är två sovrum i huset, kombinerat vardagsrum/matrum, ganska stor möblerbar hall på övervåningen, ett badrum (med badkar! ♥) som är nyrenoverat 2009, en mindre toa på nedre plan, köket är renoverat 2010, fönster, tak och skorsten är 5 år gamla, inglasad altan, tvättstuga med dusch i källaren och hobbyrum med kamin, varmgarage... Tja, massa grejs helt enkelt!
Guuuud jag längtar massor!! Det enda vi i stort sett kommer "behöva" att göra är att byta tapeter och måla om så som vi själva vill ha det. Dock är det inget som vi känner att vi måste göra direkt utan vi tar det allt eftersom. Det är ju ett långtidsprojekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback