Söndag.

Datum:2012-09-16 / Tid:19:56:35 / Kategori:Hästsnack & bilder
Blev en liten skrittsväng i skogen på ca 30 min med Moa och Annika idag, vore det inte för alla älglus/älgflugor/whatever så hade det varit perfekt, men det var väldigt mysigt och roligt ändå :)
I skogen kändes Solero riktigt fin och framåt, han skrittade på i ett bra tempo. Men när vi kom tillbaka till stallet så gick vi ner till ridbanan och då var det som och gå in i en vägg, tvärstopp. Han var jättesvår att få fram men han blev ganska mjuk och loss i sidorna, alltid något. Ett stort minus är dock galoppen, han får för sig ibland att han ska spöka sig och slängtrava istället för att fatta galopp, fattar inte varför? Fick några bra fattningar tillslut iaf.
Beroende på vädret imorgon så tänkte jag köra ett ordentligt dressyrpass, men spöregnar det skippar vi nog det och hittar på något annat. Vi får se helt enkelt :)
 
Efter stallet kom mamma, hennes sambo och mina småsykon hit så vi bjöd på mat. Annars har v gjort andra måsten såsom tvättat, städat lite och så har vi gjort en budget renovering av toan på nedrevåningen - målat väggarna och elementet. Så vi har beställt nya badrumsmattor + handdukar dit och till badrummet. Ska visa före och efter bilder någon dag :)
 
Nu blir det soffmys med sambon och en skål med glass framför X-factor! :) Ha en fin kväll! ♥


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback